Bogdan Curelaru a atacat sentința Tribunalului Satu Mare

Bogdan Curelaru

În cursul zilei de azi, 23 decembrie, Bogdan Curelaru a atacat sentința Tribunalului Satu Mare pronunțată în dosarul în care acesta este acuzat de trafic de droguri. În data de 18 decembrie, Curelaru a fost condamnat de instanța sătmăreană la 2 ani de închisoare.

În ziua de 2 octombrie 2014, patru persoane au fost duse la audieri după ce oamenii legii au descoperit o cultură de cannabis pe un bloc de pe strada Humulești din Satu Mare. Procurorii DIICOT au descins în dimineața zilei de 2 octombrie la locuința soților Curelaru (Bogdan și Diana), suspectați de consum de droguri. În afară de Bogdan și Diana Curelaru, la audieri au fost duși și alți doi bărbați. Cei patru membrii ai grupării au fost reținuți pentru 24 de ore, însă a doua zi judecătorii au decis doar arestarea lui Bogdan Curelaru.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit patru plante în greutate de aproximativ 3,5 kg. De asemenea, în apartamentul soților învinuiți au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cannabis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.