Președintele CJ, Adrian Ştef, implicat într-un accident de circulaţie

politia
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, a fost implicat sâmbătă, 20 decembrie, într-un accident de circulaţie, în urma căruia au fost avariate trei maşini. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Accidentul a avut loc în jurul orei 13.15, pe strada General Mareşal Averescu din Satu Mare.
Adrian Ștef, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Oprire” și a intrat în coliziune cu un BMW condus regulamentar de Iosif P., de 31 ani, din Satu Mare. În urma impactului BMW-ul a fost proiectat într-un Renault, care era parcat regulamentar pe strada George Coşbuc.
În urma evenimentului rutier a rezultat avariere acelor trei mașini. Ștef a anunţat Poliția despre evenimentul rutier. Ambii șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Faţă de șoferul vinovat de producerea accidentului s-au luat măsurile legale conform OUG 195/2002, inclusiv măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile.

Un Comentariu la "Președintele CJ, Adrian Ştef, implicat într-un accident de circulaţie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.