Viva H7 Xtreme – tableta cu performante extreme

Allview-Viva-H7-Xtreme-1-550x592

Allview a lansat ieri 19 noiembrie o noua tableta cu dotari excelente si functie 3G. Aceasta vine cu un  ecran de 7 inch, rezolutie Full HD si procesor octa core.

Design tineresc

Privirea iti va fi atrasa de design-ul fresh si tineresc al device-ului. Slim, de doar 7,5 mm grosime si carcasa metalica, Viva H7 Xtreme are o combinatie placuta de culori, pentru a iesi din banalul monoculorilor intalnite in general la tablete, dar cat sa ramana in sfera seriozitatii.

Display mic, rezolutie mare, calitate ridicata

Tableta cu trasaturi de phablet are un display de 7” ce iti permite sa porti device-ul cu tine oriunde te vei duce. Drumurile lungi catre serviciu nu mai sunt plictisitoare, pentru ca poti scoate tableta din geanta sa iti verifici mail-urile in autobuz, sa citesti o carte descarcata sau sa te destinzi la un video amuzant. Lasa-te surprins de imaginile redate de ecranul IPS OGS cu rezolutia surprinzatoare Full HD (1920×1200 px) si bucura-te de toate detaliile fotografiilor. Tehnologia LTPS a display-ului asigura imagini de calitate cu un consum redus de energie.

Performanta dusa la extreme

Datorita sistemului de operare Android 4.4.2 KitKat, a procesorului Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz si a memoriei RAM de 2 GB, device-ul cunoaste performante extreme, iar aplicatiile si jocurile ruleaza cursiv. Spatiul de stocare de 16 GB, ce poate fi completat de un card microSD de pana la 32 GB, este suficient pentru toate pozele realizate in vacante sau la petreceri. Mai mult decat perfect, nu?

Momente mai placute, oriunde ai fi

Activeaza-ti GSP-ul cand esti la drum pentru a te asigura ca nu te ratacesti cand pleci in vacanta, conecteaza-te la o pereche de casti prin Bluetooth si apeleaza-ti prietenii direct de pe tableta, transmite fisiere prin Wi-Fi direct sau conecteaza-te la internet oriunde si oricand, datorita functiei 3G incorporata. Acum ai posibilitatea sa vorbesti cat ai nevoie cu prietenii tai, deoarece bateria tine pana la 6 ore in convorbire. In plus, poti schimba cartela foarte usor, nefiind nevoie sa opresti tableta.

Pretul tabletei este de 799 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.