Gabriela Dorgai a fost ucisă de un criminal în serie?

Gabriela Dorgai

Krisztina Gyurik Kardos

Într-un articol publicat marți, 11 noiembrie, pe site-ul www.blikk.hu, jurnaliștii din Ungaria vorbesc despre asemănări izbitoare dintre o crimă comisă anul trecut în Ungaria (25 septembrie 2013) și tragedia de la începutul acestei săptămâni (10 noiembrie 2014), petrecută la Satu Mare.
În primul caz, este vorba despre o femeie de 36 de ani, Krisztina Gyurik Kardos, violată și ucisă în Budapesta, pe malul Dunării, iar în al doilea caz vorbim de moartea Gabrielei Dorgai, găsită fără suflare luni, 10 noiembrie, pe malul râului Someș.
Potrivit anchetatorilor maghiari, s-ar putea ca cele două femei, să fi fost ucise de același criminal, sau criminali. Putem oare vorbi de un criminal (sau criminali) în serie?
Cele două crime au avut loc în împrejurări izbitor de asemănătoare. Potrivit anchetatorilor, ambele femei au murit prin asfixie, au fost găsite dezbrăcate de la brâu în jos și, mai mult decât atât, în ambele cazuri, victimele purtau în picioare doar un singur pantof. Totodată, ambele femei au fost ucise pe malul unor ape.
Astfel Krisztina Gyurik Kardos (de 36 de ani) a fost violată și ucisă pe malul Dunării, iar Gabriela Dorgai a fost găsită fără suflare pe malul Someșului.
Potrivit jurnaliștilor de la www.blikk.hu, Krisztina Gyurik Kardos a fost ucisă anul trecut, în data de 25 septembrie, în timp ce a ieșit la joging, în apropierea casei sale. Cadavrul femeii a fost găsit de soțul acesteia, bărbatul fiind ajutat de un echipaj de la Poliție.
La vremea respectivă polițiștii maghiari au presupus că ucigașul (sau ucigașii) femeii din Budapesta ar fi ajuns în Ungaria din România. Potrivit jurnaliștilor de la Blikk, polițiștii maghiari înclină să de-a crezare ipotezei potrivit căreia, ar fi vorba despre același criminal (sau criminali).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.