Festivalul „UNIFEST” Satu Mare, la a II-a ediție

Unifest

S-a dat startul celui mai mare festival studenţesc naţional. Peste 50.000 de studenți din toată țara vor beneficia în perioada 4-14 noiembrie de acces gratuit la teatru, operă, concerte și muzee în cadrul „UNIFEST”, organizat de Uniunea Studenților din România.
În această perioadă, în mai multe centre universitare din toată țara, inclusiv Satu Mare, se vor desfășura simultan evenimente precum: târg de ONG-uri de tineret, Book Exchange, maratoane de scurtmetraje și muzică folk, șase crosuri studenţeşti, stand-up comedy, noapte albă a teatrului studențesc, trainiguri, donare de sânge, un concurs de miss și concertul trupei „Vunk”, la Sala Polivalentă.
Aflat la a II-a ediţie în Satu Mare, fiind organizat de către SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni, festivalul propune un program diversificat ce include: book exchange, competiții sportive, maraton de scurtmetraje, precum și cea de-a III-a ediţie a conferinţei „Tineret & InterculturaliSM”.
Programul de la Satu Mare poate fi consultat accesând următorul link: https://www.facebook.com/events/629991493797050/?fref=ts
„UNIFEST” este principalul promotor al culturii în rândul studenților. Cu o tradiție de 13 ani, organizatorii își propun să ajute studenții în dezvoltarea personală și profesională cu ajutorul evenimentelor desfășurate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.