Penitenciarul Satu Mare este implicat în mai multe activități caritabile

Penitenciar

21 de persoane condamnate, aflate în custodia Penitenciarului Satu Mare, s-au implicat în campania umanitară de ajutorare a două cazuri sociale şi medicale care aveau urgent nevoie de suport financiar, ca urmare a prezentării acestor cazuri de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului (DGASPC) Satu Mare.
Prin această acțiune, au fost achiziționate un compresor, scutece și produse alimentare pentru un copil de patru ani, abandonat de familie și care prezintă grave probleme medicale. De asemenea, prin campania umanitară, a fost sprijinit un tânăr care necesită de urgenţă o intervenţie chirurgicală în Cluj-Napoca.
Activitatea a fost coordonată de inspectorul principal Simona Galiş din cadrul Serviciului de Educaţie și Asistenţă Psihosocială şi face parte dintr-o serie de activităţi caritabile organizate de Penitenciarul Satu Mare cu sprijinul persoanelor condamnate. Până acum, penitenciarul s-a implicat în sprijinirea și altor cazuri, identificate în centrele de plasament și azilul de bătrâni din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.