BCR face angajări la Satu Mare

BCR

BCR face angajări în mai multe orașe din țară, printre care și la Satu Mare. Astfel, în municipiul nostru, conducerea băncii caută un consilier client retail, respectiv un consilier client „Zona Rapidă”.
Pentru postul de consilier client retail, candidatul trebuie să aibă studii superioare de lungă durată (Economice, Juridice/Tehnice și cursuri de specialitate în domeniul bancar) sau studii superioare de scurtă durată (Economice, Liceu Economic și cursuri de specializare bancară). De asemenea, angajatorul cere vechime minimă în specialitate de un an, din care, șase luni în instituții bancare, respectiv cunoașterea limbii engleze, nivel mediu.
Responsabilitățile postului constau în: promovarea și vânzarea produselor și serviciilor băncii și subsidiarelor pentru clienți; identificarea nevoilor clienților și oportunitățile de a vinde produsele și serviciile băncii prin activitate de vânzări încrucișate, respectiv atragerea și păstrarea clienților prin oferirea de consiliere și servicii conform standardelor de calitate ale băncii.
Pentru postul de consilier client „Zona Rapidă”, candidatul trebuie să aibă studii superioare de lungă durată (Economice sau Juridice/Tehnice și curs de specializare în domeniul bancar) sau superioare de scurtă durată (Economice
– Medii: Economice sau altă specialitate și cursuri de specializare în domeniul bancar); vechime minimă de un an în specialitate, din care șase luni în instituții bancare; cunoașterea limbii engleze, nivel mediu și să nu aibă antecedente penale.
Responsabilitățile postului constau în: furnizarea de tranzacții cash/non-cash pentru clienții și ne-clienții de la retail sau corporate; promovarea vânzării produselor și serviciilor non-credit ale băncii și subsidiarelor, pentru clienții retail (și corporate la unitățile care nu au Centru de afaceri în incintă); asigurarea asistenței în post vânzarea produselor; identificarea nevoilor clienților și oportunităților de vânzare a produselor și serviciilor oferite de bancă și subsidiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.