Alexandra Alb, locul II la Concursul Național de Arte Plastice

Alexandra Alb1

Alexandra Alb2

Eleva Alexandra Alb din clasa a XI-a D de la Colegiului Naţional „Ioan Slavici” din Satu Mare, a participat vineri, 31 octombrie, la Gala Laureaţilor ediţiei a XXII-a a Concursului Naţional de Arte Plastice „Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”.
Evenimentul a fost organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Gala s-a desfășurat la Muzeul Sportului din incinta Casei Olimpice din Bucureşti.
Extrem de talentată şi muncitoare, Alexandra, a reuşit să se afirme în cadrul concursului, fiind premiată cu premiul II la categoria de vârstă 15-18 ani, rupând astfel şirul de premii din cadrul concursului obţinut de colegii şi licee de Arte Plastice, celebre din toată ţara.
Talentul deosebit al Alexandrei a fost descoperit şi îndrumat în cadrul orelor de Educaţie plastică de către profesoara Irina Florea. Lucrarea, alături de alte 600 de desene, a fost promovată în cadrul expoziţiei organizate în incinta Muzeului Sportului din Bucureşti, la al cărei vernisaj (şi totodată festivitate de premiere) eleva a participat alături de diriginta ei, Lăcrămioara Mariţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.