Sătmăreanul Alberto Chiș s-a calificat în semifinalele Festivalului LicArt

Copil

Papadie

Sătmăreanul Alberto Chiș a trecut în semifinalele Festivalului Național de Arte pentru Liceeni – LicArt, concurs aflat în acest an la a XIV-a ediție. Alberto a ajuns în semifinale cu două fotografii, una la categoria „Portret”, intitulată „Copil”, iar cea de-a doua la categoria „Diverse” cu „Păpădie”.
Alberto Chiș este elev la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare.
Vă reamintim că în cursul lunii octombrie la festival s-au înscris nu mai puțin de 300 de liceeni din întreaga țară. Aceștia concurează cu peste 550 de creații la secțiunile: „Poezie și fotografie” (categoria alb-negru), „Portret” și „Diverse”.
Dar înscrierile continuă până la sfârșitul lui martie. Așadar, sunt așteptați în concurs toți liceenii care consideră că au talent. Regulamentul și multe alte informații despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro.
LicArt, cel mai mare concurs din România e pe cale să devină una dintre cele mai puternice mișcări culturale din țară. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-și măsura forțele artistice, de a-și arăta talentul și de a fi apreciați de personalități remarcabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.