Mihai Huzău: Iohannis schimbă trendul!

Klaus Iohannis

Am trecut cu bine de primul tur al alegerilor, reușind să ajungem în finală. Am obținut acest rezultat datorită nouă, celor care am fost în permanență pe teren ducând mai departe mesajul candidatului nostru și datorită vouă, celor care nu ați stat pasivi, ați ieșit la vot și ati ales singura cale spre o Românie normală.
Trendul este pozitiv! În Satu Mare am obținut un rezultat bun, un rezultat care ne arată că există speranță pentru victoria din data de 16 noiembrie, dar totodată ne arată că mai avem mult de muncit până să câștigăm. Este evident că nu obțineam acest scor fără efortul și fără votul tinerilor care au dat dovada de responsabilitate, preferând să iasă la vot în loc să stea indiferenți față de răul care ne așteaptă în cazul în care nu vom reuși să câștigăm bătălia finală.
Dragii mei prieteni și susținători, toți cei care cred în România lucrului bine făcut, în România normală:
Duceți mesajul mai departe, nu vă opriți aici pentru că greul de-abia acum începe! Avem mai puțin de două săptămâni în care trebuie să ne mobilizăm, trebuie să luptăm împreună pentru viitorul nostru, pentru viitorul țării noastre!
Felicitări totodată celor din diaspora care au dat dovadă de patriotism, care nu și-au pierdut speranța că și acasă poate să fie bine.
Nu ne oprim aici, aceasta a fost doar încălzirea!
Avem mai puțin de două săptămâni să demonstrăm că ne-am săturat de incompetență și de vorbe goale, că vrem o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut!
Ramâneți optimiști, viitorul e al nostru!
Mihai Huzău,
Prim-vicepreședinte Biroul Național de Tineret ACL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.