PSD Satu Mare: Bilanțul ultimei săptămâni de campanie, înaintea primului tur de scrutin

PSD1

PSD2

Mai sunt doar câteva ore, iar campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie 2014, se va încheia.
Ultima săptămână a fost una fără răgaz pentru echipa de campanie a lui Victor Ponta. Miercuri, 29 octombrie, staff-ul de campanie a ajuns la târgul din Bixad, acolo unde s-au întâlnit cu oamenii și au stat de vorbă cu ei. Cetățenii au primit din partea social-democraților platforma candidatului Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la președinția României, Victor Ponta. S-au împărțit materiale electorale și i-au îndemnat pe cetățeni să se prezinte în data de 2 noiembrie la urne și să voteze Victor Ponta, poziția 4 pe buletinele de vot.
Mesajul transmis a fost următorul: „Victor Ponta susține dezvoltarea în mediul rural. Se semnează proiecte cu fonduri europene pentru grădinițe, canalizare, drumuri și sănătate. Modernizarea mediului rural este extrem de importantă”.
Toți membrii staff-ului de campanie PSD s-au declarat încântați de primirea bună de care au avut parte în Bixad și de faptul că mulți alegători și-au manifestat intenția de a participa la vot și de a pune ștampila pe „cei trei trandafiri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.