Dorel Coica: Gata cu mașinile grele pe strada Teilor !

camioane

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 31 octombrie, primarul Dorel Coica a anunțat că va propune Comisiei de Circulație interzicerea camioanelor de mare tonaj pe străzile municipiului Satu Mare.
Măsura se impune în condițiile în care „circulația camioanelor de mare tonaj provoacă disconfort în rândul cetățenilor, crapă pereții clădirilor și se distrug străzile”, a declarat edilul.
Prima măsură va fi luată pe strada Teilor din Satu Mare unde se va interzice intrarea vehiculelor mai grele de 7,5 tone. „În perioada imediat următoare vom pregăti strada Teilor pentru reparații, iar la primăvară va fi reabilitată în întregime. Îi anunţăm de pe acum, preventiv, pe patronii firmelor de construcţii să caute alte soluţii, să-şi mute sediile la marginea municipiului, fiindcă nu se mai poate să distrugă străzile din zonele rezidenţiale. De anul viitor vom lua măsuri drastice pentru cei care depăşesc tonajul. Am văzut numeroase case crăpate, nemulţumirile sunt foarte mari”, a declarat primarul.
Edilul susține că strada Teilor a fost distrusă de mașinile de mare tonaj ce poartă câte 40 de tone de materiale de la o firmă din zonă. Acesta este și motivul pentru care strada respectivă a fost reparată de mai multe ori „dar nu mai putem permite așa ceva”, spune primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.