Tăriceanu preşedintele tuturor românilor

PLR Alba

Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent miercuri, 29 octombrie, la Alba Iulia. Peste 1000 de persoane au participat la spectacolul de închidere a campaniei electorale în Transilvania. Evenimentul a început cu intonarea Imnului de stat al României de celebra fanfară „Transilvania” din Cugir.
Călin Popescu Tăriceanu a luat cuvântul şi a mulţumit tuturor susţinătorilor şi organizaţiilor municipale şi judeţene a Partidului Liberal Reformator care îl sprijină în cursa pentru prezidenţiale. Totodată, a prezentat obiectivele sale în ceea ce priveşte viitorul ţării şi a precizat faptul că meseria de preşedinte nu se învaţă la Cotroceni, totodată declarând că România are nevoie de un preşedinte pentru toţi cetăţenii români indiferent de naţionalitate!
Prima organizaţie salutată de Călin Popescu Tăriceanu a fost organizaţia judeţeană Satu Mare condusă de Ovidiu Silaghi, din care face parte şi Adrian Ştef.
Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de peste 200 de susţinători ai candidatului independent Călin Popescu Tăriceanu. Sătmărenii s-au dovedit a fi printre susţinătorii de top a candidatului liberal Călin Popescu Tăriceanu.
Evenimentul a continuat cu un recital susţinut de Veta Biriş, acompaniată de ansamblul „Transilvania” din Cugir.
Sursa: PLR Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.