„Halloween Party” la Teatrul de vară din Carei (Galerie foto)

Halloween1

Halloween2

Halloween3

HaLLOWEEN4

Halloween5

Halloween6

Halloween7

Halloween8

Halloween9

Halloween10

Halloween11

Halloween12

Halloween13

Noul Teatrul de vară din Carei a găzduit miercuri, 29 octombrie, de la ora 17.00, ediția din acest an a „Halloween Party”. Evenimentul s-a bucurat de un număr foarte mare de participanți, copii, alături de părinți, bunici și prieteni au creat o atmosferă „înfricoșătoare” și totodată „prietenoasă”.
Toți cei prezenți, echipați în costumații care mai de care mai înfricoșătoare sau haioase, s-au distrat mai bine de două ore participând la diverse jocuri precum popicele cu fantome, aruncatul nucilor la țintele din dovleac sau concursurile „Cel mai frumos dovleac”, „Cel mai înfricoșător costum”, etc. Un moment inedit a constat în spectacolul cu bule de săpun, oferit de actorii Iulia Benze și Kurt Murray, care au atras o mulțime de copii, datorită ingeniozității și măiestriei cu care au creat bulele.
Organizatorii, Direcția de Cultură și Centrul Cultural Carei, au oferit diplome și dulciuri participanților, care și în acest an au dat dovadă de creativitate prin sculptarea dovlecilor în cele mai interesante moduri, dar și prin costumațiile originale.
Evenimentul s-a încheiat cu defilarea cu lanterne și lampadare, și parada costumelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.