Consilierul Márti Sándor din Acâș îi indeamnă pe sătmăreni să îl voteze pe Tăriceanu

Marti Sandor

Marti Sandor1

După 14 ani în care a fost președintele filialei UDMR Acâș, consilierul local Márti Sándor a optat pentru Partidul Liberal Reformator, fiind convins că numai un partid care îl are drept candidat la președinție pe Călin Popescu Tăriceanu este capabil să asigure prosperitatea tuturor cetățenilor din România.
În perioada 2004-2008, cât a fost premier, Călin Popescu Tăriceanu a avut grijă ca viața românilor să fie tot mai bună. Consilierul Márti declară că s-a străduit să promoveze mai multe proiecte în beneficiul locuitorilor comunei, dar nu a avut parte de nici un fel de sprijin.
De abia după ce s-a alăturat PLR a simțit sprijinul președintelui Consiliului Județean Adrian Ștef, concretizat în reabilitarea căminului cultural din Acâș. Astfel Márti Sándor și-a dat seama că reprezentanții PLR sunt oameni de acțiune care își onorează întotdeauna promisiunile.
Márti Sándor îi îndeamnă pe toți sătmărenii să îl voteze pe Călin Popescu Tăriceanu la președinția României, pentru că este singurul candidat care a demonstrat că este mereu alături de oameni.
Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.