Tiberiu Csik este noul antrenor al FC Olimpia Satu Mare

Tibi Csik

Conferinta Olimpia

Ca urmare a rezultatelor slabe obținute în acest sezon de echipa fanion a Sătmarului, marți, 28 octombrie, s-a decis înlocuirea lui Cosmin Bodea de pe banca tehnică a formației, cu Tibi Csik, fostul director tehnic al clubului. Antrenorii secunzi vor fi Mircea Bolba, respectiv Ioan (Lulu) Dragomir.
Anunțul a fost făcut azi, în cadrul unei conferințe de presă, de către președintele FC Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, respectiv de președintele Consiliului Director, Ioan Câmpan. La conferința de presă a participat și Tibi Csik. Potrivit conducerii clubului, Csik va fi ajutat de doi secunzi, și anume, Mircea Bolba, respectiv Lulu Dragomir.
Cu privire la Bodea, Dan Băbuț a declarat că „a fost un bun antrenor, un bun profesionist, dar nu l-au ajutat rezultatele. Decizia am luat-o în ședința de luni (27 octombrie) și i-am comunicat-o și lui Cosmin. Ne-am despărțit în mod amiabil. Sper că Tibi va face treabă și echipa va reveni acolo unde îi este locul. Dacă câștigăm meciurile de acasă avem șanse să încheiem în primii patru”.
În luarea de cuvânt, Ioan Câmpan a declarat că „dacă echipa nu se va plasa pe locuri de play-off, eu îmi voi da demisia din funcția de conducere”.
La rândul său, Tibi Csik a spus că a avut o colaborare bună cu Cosmin Bodea și că vor rămâne prieteni. În ceea ce privește situația de la Olimpia, Csik a subliniat faptul că „este o situație grea”, dar nu fără ieșire pentru formația sătmăreană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.