Mizeriile PSD la adresa lui Klaus Iohannis, demontate

ponta-iohannis

Într-un interviu acordat Realitatea TV, Klaus Iohannis a declarat că toate casele pe care le deține valorează „cât apartamentul d-lui Ponta”.
Acesta a explicat că deține trei case și trei apartamente, cumpărate împreună cu soția sa, dar a fost ajutat și de socrul lui, adăugând: „Nu știu de ce PSD consideră că e o problemă să ai ceva”.
Iohannis a reafirmat că a „pornit cu un apartament de 4 camere”, pe care îl cumparase de la stat, în rate, și pe care l-a vândut, iar cu banii cumpărați și-a luat o casă.
Prețul obținut pe apartament a „acoperit bună parte din cât a costat casa” iar „diferența a fost acoperită din banii de meditații”.
„Toate au fost cumpărate din bani cinstiți”, a susținut acesta.
În plus, toate imobilele au fost dobândite înainte de a fi primar al Sibiului pe când Victor Ponta și-a achiziționat 4 case de când e înalt funcționar de stat, câte una la 10 luni.
Despre acuzațiile privind implicarea în adopțiile de copii:
Sincer, aș fi vrut să nu existe acest subiect, pentru că mă afectează și îmi afectează familia. Este o mizerie de nedescris și trebuie să spun că aici sunt foarte dezamăgit de candidatul Victor Ponta, care nici măcar nu a fost suficient de bărbat să iasă el să spună aceste lucruri mizerabile și și-a trimis vorbitoarele înainte.
Am fost acuzat de trafic de copii în condițiile în care singura implicare a mea și a soției mele a fost să-i ajutăm pe oamenii aceia cu traducerea unor documente.
A fost o adopție pur și simplu, atenție, prin hotărâre judecătorească. Atunci când s-au făcut acele acte, bunica a refuzat să-și vadă nepoții. Ulterior, a ieșit și a spus că eu am împiedicat-o să-și vadă nepoții.
Este o jignire la adresa mea, mă simt afectat de aceste povești.
(Dacă s-a gândit să facă un denunț pentru calomnie) Mă gândesc la modul cel mai serios să îl fac acum.
Despre dosarul de incompatibilitate de la Înalta Curte:
Cu siguranță nu se transează nimic pe 18 noiembrie, doar dacă este admisibil recursul ANI, adică dacă este necesară judecarea speței.
Cu siguranță, eu îmi cunosc dosarul, îmi cunosc situația, nu sunt în incompatibilitate așa cum susține ANI, prima instanță a judecat bine.
Ar fi fost mai bine dacă acest dosar ar fi fost finalizat înainte de campanie, vedeți că este folosit în campanie și de premier și de președinte împotriva mea.
(Despre declarația șefului statului potrivit căreia Iohannis trebuie să abandoneze imediat mandatul dacă decizia ICCJ va fi de incompatibilitate). Am văzut ca dl. președinte era un pic agitat. Pot să-l liniștesc, nu se va întâmpla acest lucru.
Aflăm astăzi că, din Parlament, primul ministru a decretat că eu voi fi declarat incompatibil. Nu știu de unde are prim-ministrul această certitudine, poate aflăm mâine-poimâine că are un doctorat și în incompatibilități, dar în niciun caz nu poate premierul României să facă astfel de afirmații.
Este inadmisibil ca primul ministru al României să declare cu fermitate ceea ce nu a declarat încă instanța. De aceea noi am cerut CSM să se sesizeze” a încheiat Klaus Iohannis.
Sursa: ACL Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.