S-a semnat contractul pentru reabilitarea magistralei de apă între localitățile Doba și Carei

Apaserv1

Apaserv3

Apaserv4

În sala mică de ședințe a Palatului Administrativ a avut loc azi, 28 octombrie, semnarea contractului pentru „Reabilitarea magistralei de apă între localitățile Doba și Carei”. La eveniment au participat directorul SC Apaserv SA Satu Mare, Dan Stegerean, primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, reprezentantul firmei constructoare SC Samcif SA, Bogdan Marin, respectiv reprezentanți ai serviciilor de specialitate din cadrul Apaserv.
Odată cu semnarea acestui document, SC Apaserv SA a finalizat procedura de atribuire a tuturor celor 15 contracte de lucrări din cadrul programului de investiții „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”, proiect finanțat prin Programul Operațional Sectorial Mediu 2007-2013.
Contractul semnat azi are o valoare de 14.954.167,84 de lei, fără TVA, și va fi implementat de SC Samcif SA, câștigătoarea licitației. Perioada de derulare a contractului este de 15 luni la care se adaugă o perioadă de notificare a defectelor de 12 luni.
Proiectul mai sus amintit are ca obiectiv: prevenirea pierderilor de apă cauzate de uzura conductei de azbociment existentă, îmbunătățirea calității apei potabile furnizate în municipiul Carei și în localitățile: Doba, Boghiș, Traian, Păulian, Dacia, Moftinu Mic, Domănești și Căpleni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.