Paula Mare: „Spitalul Județean a primit bani pentru plata datoriilor”

Conferinta PSD Satu Mare

„Ni se vor aloca bani pentru tot ce avem nevoie la Spitalul Județean Satu Mare, începând de la instrumentar și terminând cu aparatura medicală. De asemenea, Spitalul Județean a primit bani pentru plata datoriilor, în valoare de 156 miliarde de lei vechi”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 28 octombrie, președintele Organizației de Femei a PSD Satu Mare, directorul medical al Spitalului Județean, dr. Paula Mare.
La întâlnirea cu presa au participat și consilierul primului ministru, Ciprian Ardelean, respectiv președintele Organizației Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.
În luarea de cuvânt, dr. Paula Mare a vorbit despre sprijinul primit de către Spitalul Județean din partea Guvernului Ponta. „De când lucrez în cadrul spitalului, nu s-au mai făcut niciodată asemenea alocări bugetare. Și aceasta se simte atât la nivelul personalului medical cât și în nivelul serviciilor oferite pacienților. De asemenea, așa cum bine știți, s-au plătit arieratele Spitalului Județean în valoare de peste 156 de miliarde de lei vechi”, a declarat directorul medical al spitalului.
Dr. Paula Mare a vorbit și despre majorările cu 10% ale salariilor medicilor și asistenților, de la 1 decembrie 2014, dar și despre măsura de scoatere a medicii din categoria funcționarilor publici.
Ciprian Ardelean a făcut referire la câteva dintre realizările dar și proiectele Guvernului Ponta. „Atenția pe care o primește județul nostru de peste 2 ani încoace se detașează la mare distanță de atenția pe care a primit-o în perioada anterioară. Măsurile luate de Guvernul Ponta își fac efectul. S-a redus TVA-ul la pâine, iar primul ministru a promis și reducerea TVA-ului la legume și fructe. Prin această măsură se are în vedere eliminarea evaziunii fiscale, despre care știm că este destul de mare în acest domeniu. De asemenea, de la 1 ianuarie 2015, se va elimina și acciza la pălincă”, spune Ardelean.
La rândul ei, Manuela Rogoz, a îndemnat cetățenii ca duminică, 2 noiembrie, să iasă la vot și să pună ștampila pe Victor Ponta „deoarece România are nevoie de un președinte precum Victor Ponta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.