Gălăgia și lipsa de consens m-au convins să votez cu Klaus Iohannis. Hai să învingem din prima!

ACL1

ACL2

Se spune că oamenii sunt legați de locurile în care aleg să trăiască. Despre Satu Mare pot să spun că este locul în care m-am născut, am crescut și am devenit un tânăr dornic să duc lucrurile la bun sfârșit și să mă implic în comunitatea din care fac parte. Satu Mare este orașul în care găsești oameni calzi și primitori, orașul în care am descoperit și am învățat să prețuiesc, la rândul meu, valori ca: buna-credință, disciplina și armonia din jur. Am găsit aici tot timpul dorința de schimbare, interesul pentru un bun mers al lucrurilor și prețuire pentru valori.
Idealismul și dorința de mai bine, alături de un simț al datoriei și responsabilității civice m-au determinat să merg de fiecare dată la vot. Am auzit primele promisiuni de libertate și normalitate, de așezare într-o nouă matcă.
Românii și România au trecut prin multe. Multe și deloc mărunte. România se află la răscruce. Alegerile prezidențiale din 2 noiembrie au loc la un sfert de secol de la căderea comunismului în România. Am așteptat cu nerăbdare să împlinesc 18 ani și să pot să votez. Prima dată când am mers la vot am avut emoții și un entuziasm neimaginat. Dar am fost dezamăgit de capacitatea celor aleși de a transforma lucrurile așa cum mi le imaginam eu atunci. Tot ceea ce s-a petrecut în această perioadă este deja istorie, o istorie din care avem datoria de a învăța, dar care nu trebuie să ne restricționeze viitorul.
În atâta gălăgie și non-sens, anxietate, repere și valori zdruncinate, dezbateri politice conflictuale, trebuie să ieșim din tipare, să demolăm prejudecăți și bariere. În această societate zdruncinată, am întâlnit un om care se remarcă prin comportament, demnitate și expresie publică. Prin tot ce face și spune, a demonstrat că în România se poate și altfel, și se poate și mai bine. El este omul Klaus Iohannis. Klaus Iohannis m-a convins să merg la vot.
M-a convins să nu îmi pierd entuziasmul. Sunt de părere că generația din care fac parte trebuie să lupte și să nu renunțe. Suntem tineri și vrem să ne facem auziți. Merităm asta în țara noastră. Noi suntem prezentul. Trebuie să ne facem auziți, să ne construim împreună un viitor mai bun. Asta se poate întâmpla doar dacă mergem la vot.
Votez Motivația, votez Experiența, votez Omul Klaus Iohannis. Iohannis pentru TINEri.
Victor, 27, inginer IT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.