Echipele de campanie ale PSD Satu Mare, în mijlocul cetățenilor

Campanie PSD

Echipele de campanie ale PSD au stat azi, 28 octombrie, de vorbă cu cetățenii de la Medieșu Aurit, Halmeu, Lucăceni și din municipiul Satu Mare. Aceștia s-au bucurat de o prietenoasă primire, cetățenii declarându-se optimiști în șansele lui Victor Ponta de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcția de președinte al României.
Reprezentanții PSD au stat de vorbă cu locuitorii explicându-le importanța participării la vot, au împărțit materiale electorale cu realizările pe care Victor Ponta le-a avut de când este primul ministru al României și programul pe care îl are ca și candidat al Alianței electorale PSD-UNPR-PC .
Iar cea mai importantă calitate a candidatului Victor Ponta este aceea că și-a respectat întotdeauna cetățenii, onorându-și toate promisiunile! Politica lui nu este doar una consecventă, ci și una care vine în întâmpinarea nevoilor și cerințelor oamenilor.
„Ne dorim în fruntea țării un om corect mai presus de orice și domnul Ponta este un om correct …” spunea o bătrânica din târgul de la Medieșu Aurit.
Misiunea lui Victor Ponta, ca om politic este aceea de a ridica nivelul de trai al românilor la unul european, aceea de a schimba fața coruptă a României și de a aduce unitate între cetățeni, să sprijine investițiile publice indiferent de dezbaterile ideologice și care să ajute la consolidarea poziției României la masa negocierilor europene.
În anul 2015 va exista spațiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe și apoi la carne. Guvernul Ponta a avut succes cu reducerea TVA la produsele de panificație. Asta înseamnă că anul viitor putem începe proiectul pentru legume-fructe, unde avem o mare evaziune fiscală, iar apoi și la carne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.