Iohannis la Cluj. Peste 20.000 de susţinători prezenţi în Piaţa Lucian Blaga

ACL

Mii de susţinători ai lui Klaus Iohannis s-au adunat, încă de la primele ore ale dimineţii, în Piaţa Lucian Blaga din centrul oraşului, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de preferatul lor în cursa prezidenţialelor. Printre cei 20.000 de participanti veniti din toata Transilvania, s-au numărat şi 1.100 de membri şi simpatizanţi ai ACL Satu Mare.
Dintre liderii ACL aflaţi la eveniment s-au adresat publicului Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Teodor Atanasiu, Andreea Paul, Daniel Buda şi Ludovic Orban.
Momentul culminant l-a reprezentat discursul susținut de Klaus Iohannis. Candidatul ACL la președinția României a mulțumit tuturor celor prezenți, dar și celor de acasă care nu au putut fi prezenți la eveniment și l-au urmărit la televizor, pentru susținerea oferită din momentul în care a fost desemnat ca și candidat oficial al ACL. Iohannis a prezentat și el câteva idei majore din programul de campanie si a cerut tuturor românilor, indiferent de etnie și localitatea de proveniență, să iasă la vot în 2 și în 16 noiembrie.
“Vă zic limpede: aici, din Cluj, trebuie să dăm semnalul schimbării încă din primul tur al prezidenţialelor. Vă îndemn să mergeţi la vot, e nevoie de fiecare vot ca să dovedim de aici, de la Cluj, că e timpul schimbării, că e timpul României lucrului bine făcut. (…) Trebuie să decidem dacă vrem România noastră sau România lui Victor Ponta care este o României a corupţiei, a retrocedărilor ilegale, a baronilor locali”, a declarat Iohannis.
Acesta i-a urat La multi ani Armatei Romane şi regelui Mihai: “Acum 70 de ani, Armata Română a eliberat ultimul petic românesc şi a dedicat victoria regelui Mihai. La mulţi ani Armatei Române şi respect! La mulţi ani şi respect regelui Mihai!”.
De asemenea, le-a spus tuturor că va fi președintele pe care și-l doresc și de care România are nevoie în următorii ani. „Victorie! Este cuvântul de ordine”, a conchis Klaus Iohannis.
Sursa: ACL Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.