Femeie accidentată pe Bulevardul Lucian Blaga

Accident

Vineri (24 octombrie) după-amiază, în jurul orelor 15.00, poliţiştii rutieri din Satu Mare au fost sesizaţi de către Eniko S., prin „112”, asupra faptului că mama sa Ileana H., de 62 ani, resimte dureri ca urmare a unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabil că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.00, Andrei S., de 43 de ani, conducând maşina marca Volkswagen, în parcarea unui bloc de pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, la efectuarea unei manevre cu spatele, a acroşat-o pe femeie care, în calitate de pieton, a traversat pe drum prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Întrucât aceasta din urmă nu a dorit asistenţă medicală, şoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În prezent cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.