Volei: CSM Satu Mare-CS „U” Medicina CSS Târgu Mureș 1-3

Volei

Voleibalistele de la CSM Satu Mare au pierdut azi, 25 octombrie, pe teren propriu, în meciul disputat în compania fetelor de la CS „U” Medicina CSS Târgu Mureș, cu scorul de 1 la 3. Partida ce a contat pentru etapa a III-a a Diviziei A1 la volei feminin, s-a jucat de la ora 18.00, în Sala de sport a LPS Satu Mare.
Făcând un scurt bilanț al etapelor anterioare, sătmărencele au câștigat acasă, în primul meci al campionatului în fața Unic Piatra Neamț, însă au pierdut în deplasare la CSM Târgoviște, cu scorul de 1 la 3. După cele două partide, elevele lui Adrian Pricop au mai contabilizat azi un eșec, de această dată în fața medicinistelor de la Târgu Mureș.
Din lotul sătmărencelor au făcut parte: Beata Vajda, Adriana Matei, Allison McCardy, Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Angelica Podină, Alexandra Mişca, Natalia Preda, Denis Mocar, Alexandra Molnar, Diana Adamcsik.
Partida a fost arbitrată de Dan Hadade și Mihai Lazăr, din Zalău. Federația l-a desemnat în calitate de observator pe Nicolae Călimac.
În următoarea etapă, CSM Satu Mare se va deplasa la CS „U” Cluj. Meciul se va juca în data de 1 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.