Victor Ponta: ”Armata, Biserica şi Casa Regală ne-au sprijinit în momentele dificile ale istoriei”

Victor Ponta

„După perioade dificile, în care resursele financiare alocate Armatei Române au fost la un nivel absolut insuficient, în ultimii doi ani am crescut bugetul Ministerului Apărării, Armatei Române. Şi este obligaţia Guvernului României, oricare ar fi acesta, să pună la dispoziţia militarilor noştri, la dispoziţia resursei umane extraordinare mijloacele tehnice şi de pregătire de care aceştia au nevoie pentru a-şi îndeplini misiunile şi cred că acest lucru trebuie făcut în continuare”, a declarat premierul Victor Ponta în discursul rostit la Ansamblul Monumental „Glorie Ostașului Român” din Carei.
Premierul, împreună cu alți trei miniștri, și anume, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul de Externe, Titus Corlățean și ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, au participat la Carei și Satu Mare la manifestările dedicate „Zilei Armatei Române”.
Premierul a subliniat faptul că se simte onorat ca în fiecare an, de 25 octombrie, să participe la manifestările de la Carei. „Este momentul în care trebuie să mulţumim Armatei Române şi să ne angajăm că niciodată astfel de tragedii nu vor mai fi permise în ţara noastră şi împotriva poporului român”, spune Victor Ponta.
De asemenea, premierul i-a urat „La mulți ani!” regelui Mihai, care azi își sărbătorește ziua de naștere. „Armata, Biserica şi Casa Regală ne-au sprijinit în momentele dificile şi noi, noile generaţii, avem obligaţia să ducem aceste valori mai departe”, a declarat șeful Executivului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.