Victor Ponta a participat la inaugurarea noului sediu al Primăriei din Carei

Primarie carei1

Primarie Carei2

Primarie Carei3

Primarie Carei4

Primarie Carei5

Primarie carei6

Prezent azi, 25 octombrie, la Carei, cu ocazia „Zilei Armatei Române”, premierul Victor Ponta a participat și la inaugurarea și noii clădiri a Primăriei din municipiu. Alături de premmier, la eveniment au participat și miniștri Titus Corlățean (Externe), Mircea Dușa (mininistrul Apărării), vicepremierul Liviu Dragnea, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, etc.
După ce a vizitat clădirea, șeful Executivului a declarat că proiectul de renovare a clădirii în care își va avea sediul Primăria din Carei a fost sprijinit financiar și de Guvern. De asemenea, premierul a dat ca exemplu, județul Satu Mare în ceea ce privește locuitorii, care trăiesc în bună înțelegere, într-un mediu multietnic și multireligios.
„Careiul şi Satu Mare sunt zone multietnice şi religioase unde românii, maghiarii, saşii, ortodocşi, catolici, protestanţii, trăiesc împreună şi trebuie să fie un exemplu de convieţuire şi conlucrare pentru Transilvania. Obiectivul nostru este de a lucra pentru ca aici să fie locuri de muncă şi infrastructură, pentru ca cei de aici să poată trăi în linişte şi pace”, a declarat premierul.
Actuala clădire a Primăriei din Carei a fost construită în1806, însă după 1948, imobilul a avut mai multe destinații. Valoarea lucrărilor de reabilitare a clădirii este de aproximativ 5 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.