Traian Băsescu: „Comandantul armatei, vă mulțumește!”

Traian Basescu

Prezent azi, 25 octombrie, la Carei, la manifestările prilejuite de „Ziua Armatei Române”, șeful statului, Traian Băsescu, a declarat că nu va fi niciodată convins că, în al Doilea Război Mondial, trecerea Prutului a fost o greșeală în istorie.
„Niciodată, nimeni nu o să mă convingă că trecerea Prutului a fost o greşeală în istorie. Poate este discutabilă trecerea Nistrului, dar Armata Română, prin tradiţie, şi-a apărat teritoriul naţional, ori, teritoriul dintre Prut şi Nistru a fost şi este pământ românesc”, a declarat președintele Băsescu.
Acesta a mulțumit armatei române pentru tot ceea ce face pentru România. „Mulţumesc Armatei Române pentru modul cum şi-a făcut datoria în Irak, în Afganistan, în Balcani, în Kosovo în mod deosebit, dar şi în misiunile pe care le-am îndeplinit în Africa. În calitate de comandant al armatei, vreau să mulțumesc Armatei române pentru tot ceea ce a făcut în istorie dar și pentru felul în care și-a îndeplinit misiunea în cei zece ani cât am fost președinte. Comandantul armatei, vă mulțumește”, a declarat Băsescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.