Șase români au murit într-un accident în Italia. Microbuzul a fost condus de un sătmărean

1

2

3

4

Șase români, printre care și o fetiță de un an și șase luni au murit într-un accident ce a avut loc azi (25 octombrie) dimineață, în jurul orei 06.00 (ora României) în Italia. Tragedia a avut loc pe Autostrada A1 din Italia, între localităţile Collefero şi Valmontone. Microbuzul a fost condus de un sătmărean. Potrivit unor surse neoficiale, mașina a fost condusă de Octavian Erdei.
Pe lângă cei șase morți, alți doi români au ajuns la spital cu răni grave. Potrivit MAI, toți românii implicați în accident erau rezidenți în Italia.
Consulul Ambasadei României la Roma a mers la faţa locului. Acesta a fost informat de autorităţile italiene că cinci cetăţeni români au murit pe loc, iar un copil, tot cetăţean român, a decedat la spitalul din Tivoli.
De asemenea, alţi doi cetăţeni români, aflaţi în microbuzul implicat în accident, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.
Potrivit autorităților italiene, în cealaltă mașină implicată în accident se aflau şase persoane, posibil cetăţeni marocani.
Se pare că accidentul a avut loc după ce un microbuz Mercedes înmatriculat în România a lovit din spate o autoutilitară Iveco Daily.
După s-au ciocnit, cele două vehicule au fost lovite uşor de alte maşini care circulau în acel moment pe autostradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.