CFR Călători trece la ora de iarnă

Trenuri

Începând de duminică, 26 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 04.00 devenind ora 03.00. Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.
Trenurile de călători vor pleca din gări (staţiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de sâmbătă, 25, spre 26 octombrie ora 04.00, care devine ora 03.00.
În noaptea de 25, spre 26 octombrie, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 04.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.
Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 04.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.
Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de duminică, 26 octombrie, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.