„Tăricenii” au bătut la pas Santăul, Săuca și Pișcoltul

PLR1

PLR2

PLR3

PLR4

Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu, condusă de Claudiu Sulea, preşedintele filialei municipale a PLR Satu Mare, a ajuns miercuri, 22 octombrie, la Santău pentru a face cunoscut programul singurului candidat prezidențial de dreapta, cu adevărat liberal, şi anume, Călin Popescu Tăriceanu. Deşi vremea nu a fost prielnică, membrii PLR au ţinut neapărat să prezinte săntăuanilor şansa de a trăi într-o Românie mai bună, pe care o pot avea, votându-l pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al ţării.
Plină de elanul pe care ți-o poate da numai conștiința că reprezinți un candidat redutabil, echipa de campanie a lui Tăriceanu și-a continuat periplul electoral la Săuca şi Pişcolt.
Preşedintele Consiliului Judeţean şi membru în Biroul Naţional al Partidului Liberal Reformator, Adrian Ștef, şi viceprimarul Sătmarului, Marcela Papici, au explicat cetățenilor, importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză, un candidat care, în vremea cât a fost prim ministru a fost mereu alături de oameni și de problemele lor, un politician are a știut să transforme în mod magistral, proiectele într-o realitate prosperă.
Rezultatele acţiunilor de promovare de tip door-to-door au fost peste așteptări, cetăţenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță, echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu și i-au asigurat pe susținătorii acestuia că îl vor vota cu sigurnață.
Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.