Halmeul și Tarna Mare votează Călin Popescu Tăriceanu

PLR1

PLR2

Echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu, condusă de Claudiu Sulea, preşedintele filialei municipale PLR Satu Mare, a ajuns azi, 23 octombrie, la Halmeu pentru a face cunoscut programul singurului candidat prezidențial de dreapta, cu adevărat liberal, şi anume pe Călin Popescu Tăriceanu.
Plină de elanul pe care ți-o poate da numai conștiința că reprezinți un candidat redutabil, echipa de campanie a lui Tăriceanu și-a continuat periplul electoral la Tarna Mare.
Echipa de campanie a explicat cetățenilor, importanța exercitării dreptului la vot, dar mai ales să voteze în cunoștință de cauză, un candidat care, în vremea cât a fost prim ministru a fost mereu alături de oameni și de problemele lor, un politician are a știut să transforme în mod magistral, proiectele într-o realitate prosperă.
„Votăm Călin Popescu Tăriceanu pentru că a mărit pensiile, salariile și pentru că a avut grijă de tineret creând noi locuri de muncă”, au declarat niște doamne entuziaste la vederea echipei de campanie.
Rezultatele acţiunilor de promovare de tip door-to-door au fost peste așteptări, cetăţenii din aceste localități au primit cu încredere și speranță, echipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu și i-au asigurat pe susținătorii acestuia că îl vor vota cu siguranță.
Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.