Bogdan Nica: „Klaus Iohannis, candidatul celui care oferă mai mult”

Bogdan Nica

„Klaus Werner Iohannis, cel care se prezintă cetățenilor drept un mare om de dreapta, un liberal, dar și un popular în același timp, nu a aparținut vreodată de o anumită doctrină politică. Acesta și-a urmat de fiecare dată interesul personal, iar candidatura la Președinția României confirmă acest lucru.
Primarul din Sibiu a călcat în picioare un partid istoric al României doar pentru a-și satisface orgoliul personal. Cei care l-au propus la conducerea PNL, iar mai apoi ca reprezentant la alegerile prezidențiale, au avut naivitatea să creadă că el este liberal. Iohannis nu este, nu a fost și nu va fi vreodată liberal. El este omul oricui oferă mai mult.
Același liberal și reprezentant al dreptei, Klaus Iohannis, în urmă cu câțiva ani era propus drept prim-ministru de către PSD și era foarte bun prieten cu aceștia, asta până în momentul în care și-au retras susținerea. Tot domnul Iohannis a fost un aprig susținător al lui Crin Antonescu, cel pe care l-a lovit pe la spate, în condițiile în care Antonescu îi oferise o poziție cu mult mai importantă decât ar fi meritat vreodată. Mai presus de relația cu PSD și cu Antonescu, Klaus Iohannis a fost și va rămâne un veșnic prieten al lui Traian Băsescu, alături de care mergea la terase în Sibiu și de la care primea decorații.
Așadar, Klaus Iohannis este gol pe dinăuntru și treptat încep să iasă la suprafață tot mai multe probleme, dincolo de cele de caracter. Singura armă a lui Iohannis în acest moment este discursul specific PDL și nimic altceva. Prezidențiabilul lui Vasile Blaga și al lui Traian Băsescu reușește marea performanță de a nu fi în stare să atragă nici măcar voturile partidelor care îl susțin”, a afirmat secretarul general adjunct al PLR, Bogdan Nica.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.