Seri Pozitive: „Viața privită prin ochii iubirii”

Seara pozitiva Octombrie Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri puteți găsi soluții la problemele care vă frământă, puteți socializa şi cunoaște oameni noi sau lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceți schimbări pozitive în viețile dumneavoastră.
Tema lunii octombrie este „Viața privită prin ochii iubirii”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 28 octombrie, în intervalul orar 18.00-20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sala mare, etaj I. Invitata serii este Petronela Roxana Stavilă.
Tu ştii ce este iubirea? Ce e?! Cum o defineşti tu, Suflete?! Ce înseamnă iubirea pentru tine, pentru trăirea ta?! Te regăseşti întru iubirea ta de tine?! Iubirea e legătura, forţa şi puterea, Iubirea e cea care dă speranţă vieţii şi care se oglindeşte în fiecare trăire din noi. Cu ea ne trezim şi cu ea păşim în viaţă, ea ne înconjoară şi în ea trăim zilnic.
Sunt Roxana, vin acum printre voi pentru că şi eu am o poveste de spus, povestea mea, cea care mă defineşte şi în care păşesc zilnic, care prinde contur sub învăţarea proprie-i mele credinţe, cea de-a fi Eu! Povestea mea, cea care m-a adus întru învăţare pe la Satu Mare şi care nu are nici timp şi nici loc, povestea ce e formată şi prinde contur doar din purul sentiment pe care noi îl numim: IUBIRE Iubirea – firul vieţii în care noi am fost creaţi şi suntem îmbrăţişaţi zilnic. Te aștept cu drag la Seara pozitivă a lunii octombrie să-ți spun o poveste despre și cu iubire!
Înscrieri se pot face la următorul link: http://schimbarepozitiva.ro/via-a-privit-prin-ochii-iubirii/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.
Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, SM Live, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.
Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.