Satu Mare este primul județ care a finalizat inventarierea terenurilor

George Baesu

ANRP1

ANRP2

ANRP3

Președintele Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), George Băeșu, a venit azi, 22 octombrie, la Satu Mare pentru a se întâlni cu autoritățile locale dar și cu cetățenii care întâmpină probleme în procesul de restituire a proprietăților.
Alături de prefectul Eugeniu Avram, la întâlnire au participat și subprefectul Altfatter Tamas, vicepreședintele Consiliului Județea (CJ), Mircea Govor și deputatul PSD, Octavian Petric.
În luarea de cuvânt Băeșu a felicitat Instituția Prefectului pentru că Satu Mare este primul județ care a finalizat inventarierea terenurilor conform Legii 165.
De asemenea, șeful ANRP s-a referit și la unele plăți dubioase care s-au făcut către „băieții deștepți care au avut o anumită rețea de obținere a banilor. Și aici la Satu Mare ați avut un caz interesant, cel al lui Mureșan (Michael Mureșan) care, în cele din urmă, a fost trimis în judecată de DNA”, a declarat Băeșu.
„Părerea mea e că ANRP-ul a fost cel mai mare contribuitor indirect la Rolls Royce, Panamera, Bentley. Băieţii ăştia care, să mă scuze, unii nu prea au multă şcoală, nu ştiu să facă o afacere, au ştiut-o pe aia cu două hârtii, şi iată-i milionari în euro pe banii dumneavoastră, pe banii mei, ai copiilor mei”, a declarat șeful ANRP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.