Negreștenii pot depune cereri pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței

Primaria Negresti-Oas

Locuitorii din Negrești-Oaș pot depune cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece. Cererea și declarația pe proprie răspundere se găsește la camera 18, Birou asistență socială din cadrul Primăriei Negrești-Oaș.
Perioada pentru care se acordă acest ajutor este noiembrie 2014 – martie 2015. Preluarea cererilor a început din 15 octombrie.
Pentru dosar, solicitanții au nevoie de următoarele acte: cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componența familiei și a veniturilor realizate; acte de identitate pentru toții membrii familiei (carte de identitate, certificate de naștere pentru minorii sub 14 ani); certificat de căsătorie; dovada privind veniturile relizate în luna anterioară depunerii cererii de către toți membrii familiei (adeverință de salarizare – inclusiv tichetele de masă, cupon pensie, cupon indemnizație, cupon șomaj, cupon alocație, adeverință de venit eliberată de Administrația Finanțelor Publice Negrești-Oaș); adeverință de la registrul agricol; adeverință privind bunurile mobile și imobile; contract de închiriere, de concesiune, de comodat înregistrat la Administrația Finanțelor Publice Negrești-Oaș; contract de vânzare-cumpărare cu clauza de întreținere sau cu drept de habitație; factura eliberată de „Gaz Vest” SA Arad; adeverință de la școală pentru minorii care au depășit 16 ani; adeverință de la bancă cu nunăr de cont bancar și dosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.