Dan Puric va susține o conferință la Carei

puric afis carei v1 presa

Direcția de Cultură a Municipiului Carei și Centrul Cultural Carei organizează luni, 10 noiembrie, conferința „Suflet Românesc” susținută de cunoscutul regizor și actor Dan Puric. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Casa Comunitară „Sf. Ladislau” (fostul „Club 9 Mai”) din Carei. Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se găsesc de luni până vineri între orele 09.00 și 15.00, la Castelul Károlyi, sala 26.
Dan Puric este un cunoscut actor, eseist, autor și regizor român care a jucat în teatru, film și în spectacole de televiziune. A organizat o serie de conferințe extrem de apreciate în întreaga țară. A promovat în calitatea sa de regizor ideea de spectacol de teatru total, care reprezintă o sinteză a artelor dansului, costumului şi mimicii.
Puric a publicat o serie de cărţi dintre care amintim „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn!”, iar ultima dintre acestea, lansată în decembrie 2013, „Suflet românesc”,cuprinde o colecție de interviuri și conferințe prin care se prezintă fața adevarată a românului, dar și întrebări despre rostul propriu și calea acestui neam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.