A tâlhărit mai multe persoane, dar a fost prins de polițiști

talhar

Marţi, 21 octombrie, în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă „112” de către Carmen N., de 56 ani, care reclama faptul că în timp ce se deplasa pe Bulevardul Independenţei din municipiul Satu Mare o persoană necunoscută i-a smuls de pe umăr o poşetă în interiorul căreia se afla suma de 1.200 de lei, două telefoane mobile marca Samsung S3, respectiv Digi, carduri bancare și acte personale.

În decurs de câteva ore, hoțul a fost prins de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 17 ani, elev, asupra căruia s-a găsit suma de 1.200 lei, un telefon mobil marca Samsung S3 ,bunuri cărora adolescentul nu le-a putut justifica provenienţa, bunuri despre care s-a stabilit în urma cercetărilor efectuate că aparţin reclamantei. În această situaţie a fost cauzat un prejudiciu de 2.500 de lei, care a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că în perioada 20 septembrie-15 octombrie, adolescentul a mai comis un număr de cinci astfel de fapte, folosind acelaşi mod de operare şi cauzând un prejudiciu de 6.200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60%.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Un Comentariu la "A tâlhărit mai multe persoane, dar a fost prins de polițiști"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.