Ponta îi autosuspendă pe Şova, Ghiţă şi Vanghelie din partid

Victor ponta

Liderii PSD s-au reunit azi, 21 octombrie, într-o ședință de urgență a Biroului Permanent Național. La finalul întâlnirii, președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că s-a decis ca Sebastian Ghiță, Dan Șova și Marian Vanghelie să se autosuspende din partid.

„Am reiterat un mesaj foarte clar, apropo de acuzaţiile aduse unor membri ai partidului în această perioadă: să se pună la dispoziţia justiţiei şi, dacă sunt vinovaţi de ceva, să-şi asume responsabilitatea. Decizia lui Hrebenciuc e un semnal foarte clar”, a declarat Victor Ponta.

„În ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine, am discutat foarte clar şi cei care au apărut – Şova, Vanghelie, Ghiţă – toţi trei se vor suspenda din partid. Cei care greşesc, plătesc. Cei care au probleme trebuie să şi le lămurească”, a mai spus Ponta.

Conducerea PSD a decis să-l suspende din partid pe Sebastian Ghiță la câteva ore după ce patronul România TV a cerut public suspendarea din partid a lui Viorel Hrebenciuc și a lui Dan Șova, din cauza scandalului de corupție în care sunt implicați.

Primarul sectorului 5 din București, Marian Vanghelie, a fost protagonistul unui incident spectaculos, petrecut zilele trecute în capitală. Acesta s-a certat cu niște paparazzi care îl urmăreau prin oraș.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament, iar unii lideri au cerut suspendarea lui, dar şi a lui Dan Şova din PSD, pentru că au complotat împotriva lui Victor Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.