„Îl votăm pe Tăriceanu, că-i om de bdizuială!”

1

2

3

5

6

7

Membrii caravanei electorale a lui Călin Popescu Tăriceanu, în frunte cu Claudiu Sulea, unul din liderii Partidului Liberal Reformator Satu Mare, au rezervat ziua de luni, 20 octombrie, întâlnirii cu oșenii aflați în număr mare, la târgul de la Călinești-Oaș.
Cei peste 600 de oameni veniți la târg, au primit cu simpatie mesajele candidatului prezidențial Tăriceanu și și-au exprimat speranța că, odată ajuns la Cotroceni, acesta va ști, fără doar și poate, ce are de făcut.
S-a vorbit despre anii în care Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat în fruntea Guvernului, perioadă prosperă pentru întreg neamul românesc, fiind întâiul prim-ministru liberal de după 1989 și cu siguranță că tot dânsul va fi și întâiul președinte liberal al României.
„Aici la târg, noi ne mai târguim, că de aia îi târg și la urmă bem aldămașul. No, dară cu candidatura lui Tăriceanu, nu ne târguim deloc! Îl votăm și gata, că a făcut tare multe lucruri bune pentru mulți, iară oamenii nu au cum să uite vremurile acelea, și a mai fa, numai să ajungă președinte. Noi îl votăm pe Tăriceanu că-i om de bdizuială!” a mărturisit Vasile Surd din satul Coca.
Membrii caravanei au împărțit materiale electorale ale candidatului Călin Popescu Tăriceanu, care au fost primite cu vădit interes de toți cei prezenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.