Două medalii de bronz pentru Karate Do Carei, la Campionatul Național din București

Bartincki Attila

Bartincki Attila2

Campionatul Național de Karate (minicadeți, cadeți și U 21), organizat de Federația Română de Karate, afiliată la WORLD KARATE FEDERATION, a fost găzduită, sâmbătă, 18 octombrie, de Sala Polivalentă din București, unde peste 230 de sportivi de la 30 de cluburi au luptat pentru medaliile de campioni naționali.
Bartincki Attila, însoțit de vicepreședintele Bartincki Lajos, a reprezentat cu onoare Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei și a cucerit două medalii de bronz, la proba de Kata U21, respectiv la cea de Kumite U21 (62 kg). Aceste medalii sunt foarte valoroase, contând în punctajul de calificare la Campionatul Mondial WKF.
Președintele clubului careian, dr. Fazekas György, dorește să-i îndemne pe toți cei care doresc să practice acest sport, să devină mult mai cumpătați, să învețe cum să-și mărească capacitatea de concentrare, să fie mai sănătoși, să vină la Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, luni, miercuri și joi de la orele 18.00, în sala de sport a Școlii Generale nr. 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.