Un titlu național și cinci medalii de bronz pentru judo-ul sătmărean

Judo

În week-end, Satu Mare a obținut un număr record de medalii la o competiție de judo seniori. Judoka sătmăreni s-au întors de la Campionatul Național de judo seniori cu o medalie de aur și cinci de bronz. Rezultatele competiției au fost prezentate de Vasile Fușle și Marian Halas, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 20 octombrie.
„În ciuda accidentărilor, a fost un concurs foarte reușit pentru noi. Suntem foarte mulțumiți având în vedere că în Satu Mare, la nivel de seniori să aduci șase medalii este un rezultat fantastic. Mai ales cel al lui Bodârlău care este la lotul olimpic și are chiar punctaj pentru Olimpiadă”, a declarat Vasile Fușle.
Performerul delegației sătmărene este Cristian Bodârlău care a devenit campion național la categoria de 90 kg. Medalii de bronz au luat următorii sportivi: Cristian Sereș (60 kg), Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 kg) și Lorand Samel (100 kg). Samel a luat medalia de bronz și în a doua zi a competiției, la „Open”.
Din nefericire, Marian Halas (81 kg) a suferit o accidentare la cotul stâng în semifinală, nemaiputând continua competiția, clasându-se în final pe locul V, poziție ocupată și de Ovidiu Pop (+100 kg).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.