Jandarmii sătmăreni se implică în campania de donare de sânge

Jandarmi1

Jandarmi2

Jandarmi3

Jandarmi4

Jandarmi6

Începând de azi, 20 octombrie, jandarmii de la IJJ Satu Mare se implică activ în campania benevolă de donare de sânge, organizată la nivelul unităţii, conştienţi fiind de faptul că „dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.

Astfel, astăzi începând cu ora 08.30, un număr de 25 de jandarmi au răspuns apelului făcut de directorul Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, dr. Doina Crișan şi s-au prezentat pentru a dona sânge. În acest moment judeţul Satu Mare se confruntă cu o gravă criză de sânge.

Sub deviza „Un strop de sânge, o şansă la viaţă” cadrele au înţeles să participe la aceasta acţiune de într-ajutorare a semenilor noştri aflaţi la nevoie. Astfel, au răspuns prezent apelului comenzii inspectoratului, un număr de aproximativ 50 de cadre ale unităţii, care pe parcursul următoarelor zile, în funcţie de disponibilităţile programului de muncă se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, unde după efectuarea analizelor preliminare li se va recolta sânge.

Această activitate se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată încă din anii trecuţi la nivelul Jandarmeriei Române, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Activitatea se va încheia când toţi cei înscrişi pe listele unităţii se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare pentru a dona sânge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.