Virgil Guran, vicepreședinte PLR: Klaus Iohannis, ghinionul României în campania pentru alegerile prezidențiale

Virgil Guran

„Această campanie electorală reprezintă un bun prilej pentru români să își dea seama cine sunt cu adevărat cei care vor să ocupe funcția de Președinte al României. Pentru Klaus Iohannis, această campanie nu este altceva decât o modalitate pentru ca românii să afle că lui nu îi pasă de oamenii obișnuiți, cu probleme și griji. Lui îi pasă doar de cei din jurul său și de noii săi prieteni de la PDL. Este o rușine pentru un prezidențiabil să spună că cei care nu au șase case au avut „ghinion” în viață.
El contiuă în această campanie să îi păcălească pe români, iar lucrul acesta nu va trece neobservat. Prima dată a fost povestea cu privire la cele șase case, a urmat cea cu vizita la Traian Băsescu – pe care nu a lămurit-o nici până astăzi – a continuat cea cu apartamentul din București, culminând, iată, cu jignirea celor, din tagma cărora a făcut și el parte, pe profesori.
De data aceasta ghinionul este chiar pentru Klaus Iohannis, pentru că nu poţi să vi să dai acest răspuns cinic şi lumea să rămână indiferentă. Nu avem cum să ignorăm, însă, gafele pe care le face permanent, absenţa din dezbaterile publice, incapacitatea unui discurs propriu, în afară de ceea ce citeşte pe prompter.
Klaus Iohannis, așa cum ni s-a prezentat până acum, este un candidat forțat. În primul rând, spune că e liberal, dar nu are legătură cu liberalismul, iar în al doilea rând, spune că educația este o prioritate pentru el, dar jignește profesorii. Care este, de fapt, adevărata față a lui Klaus Iohannis? Până pe 2 noiembrie mai avem timp să ne dăm seama care este profilul fiecărui prezidențiabil și care este cu adevărat motivația pentru care candidează”, a afirmat deputatul PLR Virgil Guran.
Sursa: Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.