Pensionarii îl vor pe Tăriceanu la Cotroceni

PLR1

PLR2

PLR3

PLR4

PLR5

Caravana susținătorilor candidatului Călin Popescu Tăriceanu a avut o zi plină și duminică, 19 octombrie. De dimineață, „fluxul albastru” s-a aflat în cel mai aglomerat punct al Sătmarului din această zi, și anume, în Piața de Vechituri.
Sătmărenii au ascultat cu viu interes mesajele transmise de susținătorii lui Tăriceanu și au fost de acord cu ideea că mersul spre normalitate al țării noastre, va căpăta concretețe, doar dacă Tăriceanu va ajunge președintele României.
Pentru că piața era plină de pensionari, materialele electorale au fost primite cu bucurie și speranță, seniorii urbei socotind că dacă Tăriceanu va ajunge la Cotroceni, cu siguranță că va milita pentru îmbunătățirea traiului celor vârstnici, așa cum a făcut și în vremea în care se afla în fruntea Guvernului României, când a dublat pensiile.
„Io-s femeie bătrână, am 73 de ani, și de când ne-o ridicat Tăriceanu pensia, cu atâta am rămas, Dumnezeu să-i dea sănătate, că mult i-a ajutat pe cei bătrâni. În 2 noiembrie nici nu vin la piață, că am de votat. Pentu cât ne-o ajutat Tăriceanu pe noi, pensionarii, merită să mergem cu toți ca să-l votăm! Că precis ne-a mai face mult bine și de acum încolo, numai să ajungă președintele României!!, a spus Rozalia Condor, pensionară din Satu Mare.
Medieșenii merg cu dreapta și-l votează pe Tăriceanu
Următorul popas a fost făcut la Medieșu Aurit, acolo unde întreaga comunitate a sărbătorit 80 de ani de la înființare celebrului cor din localitate.
Deputatul de pe Colegiul 2, care cuprinde și Medieșul Aurit, Ovidiu Silaghi, aflat în fruntea caravanei electorale a candidatului prezidențial, Călin Popescu Tăriceanu, a fost primit cu multă simpatie de medieșeni, care nu au uitat că deputatului pelerist i se datorează construirea drumului dinspre Satu Mare, în vremea în care acesta îndeplinea funcția de ministru al Transporturilor.
„V-am votat ori de câte ori ați candidat și nu ne-am înșelat niciodată. Ce ne-ați promis, ați și făcut, așa că mergem și acum, tot pe mâna dumneavoastră, pentru că știm că domnul Călin Popescu Tăriceanu nu este omul vorbelor deșarte” a spus medieșanul Gheorghe Pop.
Caravana PLR a fost întâmpinată cu multă prietenie și interes de către medieșeni, care au promis că votul lor masiv se va îndrepta, așa cum se vorbește tot mai insistent prin sat, înspre singurul candidat prezidențial autentic al dreptei politice românești. Adică, înspre Călin Popescu Tăriceanu.
Târșolțul îi va aduce la Tăriceanu, sute de voturi
O altă caravană PLR, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, s-a aflat duminică la Târșolț, pentru a participa la slujba religioasă de la Biserica Greco – Catolică din localitate, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la ridicarea și sfințirea acestui impozant lăcaș ecleziastic.
Slujba a fost oficiată de Înalt Prea Sfinția Sa, Vasile Bizău, episcopul greco-catolic al Maramureșului și Sătmarului.
Caravana PRL a fost însoțită de puternica echipă a primarului Grigore Pop, unul dintre primarii cei mai destoinici și mai longevivi din județ, care a înțeles să rămână, împreună cu echipa sa, alături de colegii din PLR.
Oșenii din Târșolț, prezenți în mumăr foarte mare la acest important eveniment din viața lor spirituală, i-au primit pe susținătorii lui Tăriceanu cu multă bucurie și au promis că, așa cum de aproape două decenii numai pe „Griga” îl votează la Primărie, tot așa îl vor asculta și-l vor urma și de data aceasta tot pe el, și-l vor vota pe Călin Popescu Tăriceanu.
Sursa: Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.