Dorel Coica: „Butka și Maskulik nu produc nimic pentru oraș!”

Dorel Coica

Primarul Dorel Coica îi acuză pe consilierii UDMR, Maskulik Csaba și Gergo Butka „că nu produc nimic pentru oraș” și nu fac altceva decât să-și ia indemnizațiile de 500 de lei pe lună de la Consiliul Local. „Acesta este singurul lor venit. Butka este angajat la tatăl său. Cei doi sunt șomeri și nu fac altceva decât latră toată ziua”, a declarat edilul în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 19 octombrie.
„Nu știu dacă ei plătesc taxe aici la Finanțele Locale. Ar fi curios să vină să-mi prezinte, plătesc și ei taxe? Impozite? Eu nu am verificat că nu am de ce, dar vreau să îi rog să vină în faţa dumneavoastră, mai ales când e presa aici le place să sară în sus. Dar să sară în sus şi cu facturile că plătesc taxe și impozite”, spune primarul.
Edilul a declarat că nu i se pare corect ca cineva să nu facă nimic pentru oraș, dar să vină să ia indemnizația de consilier. „De acum înainte, la discuțiile cu UDMR vor veni liderii UDMR, președintele Kereskenyi și Magyar Lorand, care e reprezentantul grupului UDMR în consiliu. Nu o să mai stau toată ziua la discuții cu Butka și Maskulik”, a declarat primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.