Sătmarul vrea să uite amarul tiraniei lui Băsescu

Piete1

Piete2

Piete3

Sătmărenii care s-au aflat azi, 18 octombrie, dis-de-dimineață în Piața Mare, Piața Mică și Piața „Someș” au avut surpriza să fie abordați de echipa de campanie electorală a lui Călin Popescu Tăriceanu.
Președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef a purtat un fructuos dialog cu oamenii aflați în piață, explicându-le importanța participării la vot dar și cea a alegerii unui candidat de dreapta, așa cum este Călin Popescu Tăriceanu.
Sătmărenii au spus că în vremea guvernării Tăriceanu, poporul a simțit că lucrurile au început să meargă mai bine, iar traiul a fost unul îndestulător.
Ei au mai adăugat că toate relele care au urmat apoi, s-au tras de la Traian Băsescu și de la PD-L, un partid care, iată că a acaparat ce a mai rămas din vechiul PNL, confiscându-i acestuia până și numele, dar nu și structurile care, în marea lor majoritatate, de la Satu Mare și până la Constanța, s-au alăturat cu entuziasm și speranță, Partidului Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu, singurul care duce mai departe, adevărata tradiție liberală din România.
Un domn aflat la cumpărături a mărturisit că are 54 de ani și este profesor de fizică, asemeni lui Klaus Iohannis, dar cu toate sforțările de o viață, și economiile la sânge, nu a reușit să-și achiziționeze decât un modest apartament cu două camere, în Cartierul „14 Mai”.
Profesorul a mai spus că este imposibil ca un dascăl, un bugetar la urma urmei, să poată achiziționa prin munca sa, șase case.
Atmosfera a fost una optimistă, mulți dintre cei aflați în piață declarând că Tăriceanu este soluția cea mai bună pentru Palatul Cotroceni.
Sursa: PLR Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.