Vezi lista cu aleșii locali care au trecut la PSD Satu Mare

Mircea Govor

În perioada celor 45 de zile care au permis migrația aleșilor locali fără ca aceștia să-și piardă mandatul, Organizația Județeană a PSD Satu Mare s-a întărit cu doi primari, cinci viceprimari, un consilier județean și 36 de consilieri locali. Astfel, în rândurile PSD Satu Mare au trecut 43 de aleși locali. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 17 octombrie, de către președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.
În tabăra PSD a trecut și fostul președinte al Organizației Județene a PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat, în prezent consilier județean. În Partidul Social Democrat s-au înscris și primarii Mariana Avorniciți (PDL) din Terebești, respectiv Simion Ardelean (PDL) din comuna Homoroade. Tot în tabăra PSD au trecut și viceprimarii: Ionuț Tătar (PDL) din Homoroade, Balogh Tibor (PP-DD) din Acâș, Dumitru Tămășan (PNL) din Socond, Gavril Șimon (PDL) din Pomi și Vasile Dărăban (Apa).
Totodată, au trecut la PSD și 36 de consilieri locali din județul Satu Mare. Este vorba despre: Emil Pomian (PP-DD) din Ardud, Anton Banc (PP-DD) din Crucișor, Ioan Blidar (PNL) din Bogdand, Sandu Donca (PDL) din Păulești, Romeo Mihai Horincar (PP-DD) din Hodod, Virgil Boconcios (PNL) din Căuaș, Dezideriu Gal (PP-DD) din Căuaș, Florian Moza (PP-DD) din Supur, Maria Czigler (PDL) din Supur, Viorel Rob (PP-DD) din Beltiug, Florin Ionel Ghîț (PP-DD) din Homoroade, Dorel Domuța (PP-DD) din Homoroade, Ioan Ciocan (PP-DD) din Negrești-Oaș, Alexandru Attila Palincaș (PP-DD) din Acâș, Ioan Talpoș (PP-DD) din Turț, Dumitru Filimon (PP-DD) din Turț, Ovidiu Vasile Mugur (PP-DD) din Pomi, Aurel Corneanu (PDL) din Craidorolț, Alexandru Pop (PNL) din Craidorolț, Dumitru Sinculici (Partidul Verde) din Certeze, Gheorghe Moiș (independent) din Certeze, Andrei Blaga (PDL) din Homoroade, Ioan Domuța (PDL) din Homoroade, Gherasim Boncuș (PDL) din Homoroade, Gavril Stelian Negrea (PDL) din Valea Vinului, Grigore Bodan (PP-DD) din Halmeu, Petre Moisa (PDL) din Negrești-Oaș, Ioan Sarca (PDL) din Negrești-Oaș, Ioan Gambra (UNPR) din Negrești-Oaș, Maria Călinescu (PNL) din Terebești, Augustin Pop (PDL) din Terebești, Ioan Stan (PDL) din Terebești, Ioan Anițaș (independent) din Pomi, Koko Miklos (PDL) din Gherța Mică, Nicolae Ștrango (PNL) din Gherța Mică și Marius Vereș (PP-DD) din Pir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.