Mircea Govor: „Klaus Iohannis este la fel de cinic ca și Traian Băsescu”

Conferinta PSD

Președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, îi solicită lui Klaus Iohannis să-și ceară scuze de la toți profesorii din țară după declarația nefericită pe care acesta a făcut-o în cadrul unui interviu „considerându-i pe profesorii care nu au reușit din muncă cinstită să-și cumpere șase case, că au avut ghinion. Klaus Iohannis este la fel de cinic ca și Traian Băsescu. Nu-i pasă de oamenii obișnuiți”. Declarația a fost făcută azi, 17 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, organizate la sediul PSD.
Alături de Govor, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Claudiu Mondici, respectiv președintele Organizației Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.
Liderul PSD Satu Mare l-a criticat aspru pe candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, declarând că acesta „minte când spune că a adunat 75.000 de mărci pentru prima casă. Minte! Din meditații nu se poate! Minte cu nerușinare! Este descalificant pentru un profesor să mintă că și-a cumpărat casele din medidații. Eu îl întreb: Ce are de ascuns Klaus Iohannis despre modul în care a cumpărat cele șase case? Ce ilegalități ascunde? Cum a devenit cel mai mare samsar de locuințe din Sibiu? Cum a devenit cel mai mare traficant de copii din România? Aștept un răspuns de la Iohannis. Nu doar eu, ci întreaga opinie publică din România. Eu consider că și-a cumpărat casele din alți bani și nu din meditații”.
Prezent la conferința de presă de azi, Claudiu Mondici a declarat că „Iohannis este un candidat care râde de cei care lucrează cinstit. Această atitudine ne arată adevărata față a lui Klaus Iohannis. Ghinionul este că până în ziua alegerilor, trebuie să lămurească cum și-a cumpărat cele șase case. Românii trebuie să aibă grijă ca domnul Iohannis să nu devină și ghinionul României. Îi doresc domnului Iohannis să aibă atâtea voturi, ca numărul profesorilor care au șase case”.
Mondici a mai vorbit și despre sprijinul acordat de Guvernul Ponta sistemului de învățământ din România, trecând în revistă: majorările salariale în cazul profesorilor debutanți; menținerea bursei de 200 de lei pentru elevii care frecventează învățământul profesional; distribuirea de microbuze școlare în toată țara, etc.
Președintele Organizației Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz a vorbit despre câteva dintre măsurile luate de Guvernul Ponta în cazul copiilor instituționalizați, dar și despre majorarea semnificativă, din ianuarie 2015, a indemnizațiilor persoanelor cu handicap și cu 5% a pensiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.