Echipa de campanie a PSD Satu Mare, în mijlocul cetățenilor din Negrești-Oaș și Carei

2

3

Desfăşurare impresionantă de forțe, azi, 17 octombrie, în Piaţa Agroindustrială din Negreşti-Oaş unde peste o sută de membrii ai echipelor de campanie reunite din capitala Ţării Oaşului şi din Satu Mare au organizat o acţiune electorală coordonată de preşedintele PSD Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca. Cu această ocazie au fost împărţite materiale electorale, a fost prezentat programul electoral şi mesajul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta.
În discuţiile avute cu cetăţenii, membrii echipei de campanie au explicat negreştenilor şi motivele pentru care în data de 2 noiembrie aceştia să se prezinte la vot şi să-l voteze pe Victor Ponta. Pe lângă argumentele de nivel naţional printre care reintregirea pensiilor şi a salariilor, stoparea închiderii de spitale şi şcoli şi creşterea economică care a adus cu sine şi creşterea nivelul de trai a populaţiei, membrii de campanie au prezentat şi argumentele pe plan local, cum ar fi investiţiile de peste 250 de miliarde de lei realizate sau în curs de realizare la Negreşti Oaş.
Tot cu această ocazie, preşedintele PSD Negreşti-Oaş, primarul Aurelia Fedorca, a transmis şi un mesaj cetăţenilor oraşului, prezentând o parte dintre argumentele pentru care aceştia ar trebui să-l voteze pe Victor Ponta la prezidenţiale. „Am spus-o de fiecare dată când am avut ocazia, şi o fac şi azi cetăţenilor, de data aceasta negreştenii trebuie să-şi dea votul pentru ca Victor Ponta să devină preşedinte, candidatul nostru bucurându-se de mare încredere din partea cetăţenilor noştri. Guvernului i s-a făcut drag de oraşul Negreşti-Oaş şi oferă o atenţia specială pentru toate proiectele noastre de investiţii. Aş aminti aici contractele de peste 250 de miliarde de lei pentru reabilitarea drumurilor din oraş, iar prin intermediului ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea, recent am semnat contractul pentru finanţarea construirii Casei Orăşeneşti de Cultură, obiectiv aşteptat de negreşteni de la Revoluţie. De asemenea, ultima supriză plăcută pentru noi este faptul că în ultima şedinţă de Guvern din luna septembrie s-a decis includerea în Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi a obiectivelor turistice şi tocmai am primit suma de 50 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la pârtia de schi de la Luna Şes. Cu certitudine, nu o să schiem aici în 2014, dar la începutul anului 2015 se va putea face acest lucru. Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru care negreştenii trebuie să voteze Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 2 noiembri”, a mai spus Aurelia Fedorca.
Tot azi, la piața din Carei, membrii echipei de campanie PSD, s-au întâlnit cu alegătorii din municipiu, și s-au purtat discuții despre programul viitorului președinte al României, Victor Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.