S-a inaugurat noua Secție de Interne de la Spitalul Vechi din Satu Mare

Sectie spital1

Sectie spital2

Sectie spital3

Sectie spital4

În prezența oficialităților județene și ai cadrelor medicale, azi, 16 octombrie, la Spitalul Vechi a avut loc inaugurarea Secției de Interne, cu două compartimente noi, Endocrinologie și Reumatologie.
Dintre oficialități, la evenimentul de azi au participat subprefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef și cei doi vicepreședinți, Mircea Govor, respectiv Rudolf Riedl. La eveniment a participat și managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Erica Venemozer și directorul medical al instituției, dr. Paula Mare.
Secția de Interne cu cele două compartimente noi se află la etajul III al Spitalului Vechi.
Potrivit celor declarate de șefa secției reabilitate, dr. Luminița Ardelean, au fost efectuate lucrări de igienizare, zugrăvire, s-a schimbat imaginea saloanelor și ai grupurilor sanitare.
În cadrul compartimentului de Reumatologie există zece paturi, iar la Endocrinologie, cinci paturi.
În luările de cuvânt, Adrian Ștef și Mircea Govor au subliniat importanța pe care o reprezintă sistemul sanitar sătmărean pentru actuala conducere a CJ și că în următorii 2 ani, investițiile vor continua pentru a schimba cu totul fața unităților spitalicești din județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.